Χαιρετισμός Προέδρου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου

Αγαπητοί φίλες και φίλοι της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου, και σας εύχομαι ένα παραγωγικό νέο χρόνο στον τομέα του Πολιτισμού.

Όπως γνωρίζετε η στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου είναι ένας μη κερδοσκοπικός πολιτιστικός φορέας και στόχο έχει να βοηθήσει, σε συνεργασία με τις αρχές της πόλης και επαρχίας της Πάφου, όλες τις πολιτιστικές ομάδες και ανθρώπους του πολιτισμού, στην πόλη και Επαρχία  να έχουν ένα χώρο στον οποίο να δραστηριοποιούνται πολιτιστικά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης αισιοδοξεί, μέσα από τις σελίδες της ιστοσελίδας μας να προσφέρει  στους πολίτες της πόλης και Επαρχίας της Πάφου  τη δυνατότητα της γρήγορης και έγκαιρης ενημέρωσης για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η ίδια η στέγη ,ως επίσης για τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν τα σωματεία που είναι μέλη της Στέγης καθώς και για τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι συνεργάτες και φίλοι της Στέγης στους χώρους μας, αλλά και εκτός των χώρων της Στέγης.

Διαρκής επιδίωξη μας είναι η καταβολή κάθε περαιτέρω δυνατής προσπάθειας, προκειμένου η ιστοσελίδα μας να αναβαθμίζεται και να ανανεώνεται συνεχώς, με σκοπό να αποτελέσει εν τέλει τον κοινό τόπο δια δραστικής επικοινωνίας όλων των μελών και φίλων που ασχολούνται και στηρίζουν τον πολιτισμό.

Στο  πλαίσιο τούτο η συνεισφορά του Δ.Σ. σε προτάσεις και παρατηρήσεις, είναι περισσότερο από αναγκαία, ούτως ώστε το αποτέλεσμα που θα βιώνουν οι φίλοι και επισκέπτες μας, να είναι πραγματικά εξαιρετικό.

Σα ευχαριστώ θερμά και καλή πλοήγηση.

Δρ. Στέλιος Σοφόκλη
Πρόεδρος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο